Advertisement

Son Dakika Deprem Kayseri : Elazig Daki Deprem Kayseri De De Hissedildi Son Dakika : 8 şubat şiddetli deprem nerede oldu!

Son Dakika Deprem Kayseri : Elazig Daki Deprem Kayseri De De Hissedildi Son Dakika : 8 şubat şiddetli deprem nerede oldu!. Türkiye haritası » kayseri deprem fay hattı risk haritası » kayseri son depremler. Dün i̇zmir'in ardından bu gece kayseri de sallandı. Depremin merkez üssü sarıoğlan ilçesi olarak belirlendi. Son dakika gelen bilgilere göre; Doganli 7 şubat 2021 09:51 son deprem.

Türkiye haritası » kayseri deprem fay hattı risk haritası » kayseri son depremler. Kayseri'de kocasinan ilçesinde deprem oldu. Afad verilerine göre kayseri'nin sarıoğlan ilçesinde saat 03.02'de meydana gelen deprem sivas'ın gemerek ilçesinde hissedildi. Marmaris'te yıldızlar turnuvası eşini kızgın yağ ile yakmıştı! Kayseri yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları.

Son Dakika Kayseri De Deprem 8 Subat 2021 Son Depremler Ulusal Portal
Son Dakika Kayseri De Deprem 8 Subat 2021 Son Depremler Ulusal Portal from www.ulusalportal.com
Afad, kayseri'de 3.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu afad yaptığı açıklamada, 02.34'te meydana gelen depremin büyüklüğünü 3.5, derinliğini ise. Deprem son dakika güncel liste. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesinden alınan bilgiye göre dün gece saat 23.46'da başlayan sarsıntıların en sonu bu sabah saat 08.39'da tespit edildi. 30 ekim 2020 sisam adası (i̇zmir seferihisar açıkları) mw 6.6 depremi raporu. 8 şubat şiddetli deprem nerede oldu! Haritalı son depremler, harita üzerinde son deprem bilgilerini bulabileceğiniz bir internet sitesidir. Kocasinan ilçesinde meydana gelen 7 sarsıntı paniğe neden oldu. Kayseri'nin sarıoğlan ilçesinde 4.6 afad'dan aktarılan bilgiye göre kayseri'nin sarıoğlan ilçesinde saat 03.02'de 4.6 büyüklüğünde deprem gerçekleşti.

Kandilli'den yapılan açıklamaya göre, kayseri'de saat 7.16'da 3.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Depremin merkez üssü sarıoğlan ilçesi olarak belirlendi. Kayseri'de kocasinan ilçesinde deprem oldu. Gündem 18 dakika önce çocuk parkı kan gölüne döndü! Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesinden alınan bilgiye göre dün gece saat 23.46'da başlayan sarsıntıların en sonu bu sabah saat 08.39'da tespit edildi. Ege'de i̇zmir çevresinde üst üste yaşanan depremlerin ardından merkez üssü kayseri'nin sarıoğlan ilçesi olan 4.6 şiddetindeki deprem korkuttu. Afad'dan yapılan açıklamada, kayseri'nin sarıoğlan ilçesinde saat 03.02'de yerin 16.70 kilometre derinliğinde 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi ifadeleri. Depremi hisseden kayserililer son dakika! Kayseri'de 10 dakika arayla 3,7 ve 3,6 büyüklüğünde iki ayrı deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi'nin aktardığı son dakika bilgisine göre sivas'ta 4.3 büyüklüğünde bir deprem yaşandı. Hem kayseri'de hem sivas'ta hissedilen deprem korkuttu. 02 şubat 2021, salı 03:13. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi başkanlığı (afad)'tan alınan son dakika bilgilerine göre kayseri'de deprem meydana geldi. Kocasinan ilçesinde meydana gelen 7 sarsıntı paniğe neden oldu.

Depremin merkez üssü sarıoğlan ilçesi olarak belirlendi. Gündem 18 dakika önce çocuk parkı kan gölüne döndü! En son depremler nerede ne zaman oldu » kayseri son depremler ve yerleri. Hem kayseri'de hem sivas'ta hissedilen deprem korkuttu. 05 şubat 2020, 10:49 0 yorum.

Kayseri Deprem Son Dakika Korkutan Goruntuler Hasar Meydana Geldi
Kayseri Deprem Son Dakika Korkutan Goruntuler Hasar Meydana Geldi from iaahbr.tmgrup.com.tr
Kayseri'den gelen son dakika deprem haberleri birbirini izledi. Deprem son dakika güncel liste. 05 şubat 2020, 10:49 0 yorum. Bunu da artçı deprem zincirinin son halkaları gibi düşünebilirsiniz diye konuştu. Gündem 18 dakika önce çocuk parkı kan gölüne döndü! 8 şubat 2021 son depremler nerede oldu? 4,6 şiddetinde yaşanan sarsıntı, kısa sürdü. Kandilli rasathanesi'nden alınan bilgiye göre, saat 07.16'da merkez üssü kayseri sarıoğlan olan 3.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Afad'ın verilerine göre kayseri'nin sarıoğlan ilçesinde en büyüğü 4.6 olarak ölçülen 6 deprem meydana geldi.

Türkiye haritası » kayseri deprem fay hattı risk haritası » kayseri son depremler. Son dakika gelen bilgilere göre; Afad'ın verilerine göre kayseri'de saat 10.27'de 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kayseri'de saat 10.27 sıralarında 3.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 4,6 şiddetinde yaşanan sarsıntı, kısa sürdü. Kayseri'de 10 dakika arayla 3,7 ve 3,6 büyüklüğünde iki ayrı deprem meydana geldi. Son dakika haberine göre kayseri'nin sarıoğlan ilçesinde 4.6 büyüklüğünden deprem meydana geldi. 30 ekim 2020 sisam adası (i̇zmir seferihisar açıkları) mw 6.6 depremi raporu. 02 şubat 2021, salı 03:13. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesinden alınan bilgiye göre dün gece saat 23.46'da başlayan sarsıntıların en sonu bu sabah saat 08.39'da tespit edildi. Depremin merkez üssü sarıoğlan ilçesi olarak belirlendi. Kocasinan ilçesinde meydana gelen 7 sarsıntı paniğe neden oldu. Bunu da artçı deprem zincirinin son halkaları gibi düşünebilirsiniz diye konuştu.

30 ekim 2020 sisam adası (i̇zmir seferihisar açıkları) mw 6.6 depremi raporu. Bunu da artçı deprem zincirinin son halkaları gibi düşünebilirsiniz diye konuştu. Depremi hisseden kayserililer son dakika! Son dakika gelen bilgilere göre; Doganli 7 şubat 2021 09:51 son deprem.

Kayseri De 4 6 Buyuklugunde Deprem Ntv
Kayseri De 4 6 Buyuklugunde Deprem Ntv from cdn1.ntv.com.tr
En son depremler nerede ne zaman oldu » kayseri son depremler ve yerleri. Gelen son dakika haberine göre; Kandilli rasathanesi'nin aktardığı son dakika bilgisine göre sivas'ta 4.3 büyüklüğünde bir deprem yaşandı. Depremin merkez üssü sarıoğlan ilçesi olarak belirlendi. Kayseri'de saat 10.27 sıralarında 3.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad, kayseri'de 3.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu afad yaptığı açıklamada, 02.34'te meydana gelen depremin büyüklüğünü 3.5, derinliğini ise. Son dakika haberine göre kayseri'de deprem oldu. Afad'dan yapılan açıklamada, kayseri'nin sarıoğlan ilçesinde saat 03.02'de yerin 16.70 kilometre derinliğinde 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi ifadeleri.

Marmaris'te yıldızlar turnuvası eşini kızgın yağ ile yakmıştı!

Afad, kayseri'de 3.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu afad yaptığı açıklamada, 02.34'te meydana gelen depremin büyüklüğünü 3.5, derinliğini ise. Deprem kayseri şehir merkezinde ve sivas'ta hissedildi. Son dakika kayseri deprem haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Marmaris'te yıldızlar turnuvası eşini kızgın yağ ile yakmıştı! Bunu da artçı deprem zincirinin son halkaları gibi düşünebilirsiniz diye konuştu. Türkiye haritası » kayseri deprem fay hattı risk haritası » kayseri son depremler. 30 ekim 2020 sisam adası (i̇zmir seferihisar açıkları) mw 6.6 depremi raporu. .türkiye ve yakın çevresindeki son depremler. Kayseri yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları. Depremi hisseden kayserililer son dakika! Gelen son dakika haberine göre; Afad'dan yapılan açıklamada, kayseri'nin sarıoğlan ilçesinde saat 03.02'de yerin 16.70 kilometre derinliğinde 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi ifadeleri. Ege'de i̇zmir çevresinde üst üste yaşanan depremlerin ardından merkez üssü kayseri'nin sarıoğlan ilçesi olan 4.6 şiddetindeki deprem korkuttu.

Kandilli rasathanesi'nin aktardığı son dakika bilgisine göre sivas'ta 43 büyüklüğünde bir deprem yaşandı son dakika deprem. Ayrıca kayseri bölgesindeki meydana gelen artçı depremleri de görebilirsiniz.

Posting Komentar

0 Komentar